Voorafgaand aan de rijlessen bij Rijschool Buit beginnen we altijd met een GRATIS proefles. Daarin maken we een inschatting van het benodigde aantal lessen. Ook nemen we door wat jij van de rijschool mag verwachten, en wat de rijschool van jou verwacht.
De proefles wordt in mindering gebracht op de eerste leskaart. Ga je na de proefles NIET lessen bij ons, dan rekenen wij €25,- voor een proefles.

Een rijles van 1 uur kost per 1 januari 2020 €46,50 Wij hanteren volle uren, dus 60 minuten!

Betaling van de lessen kan via een van tevoren aangeschafte leskaart van €465,-. Hierop staan 10 lessen van 1 uur.

Een leskaart van €465,- dient vóór het begin van je rijlessen te zijn voldaan. Dit bedrag kun je via de bank betalen op rekeningnummer NL46 RABO 0303 8853 86 t.n.v. Rijschool Buit. Vermeld ook even je naam bij de overschrijving, en de aanduiding “leskaart”

Mocht je per les willen betalen, dan zijn de les kosten €47,50 per uur. Deze lessen dienen contant afgerekend te worden in de lesauto.

We rekenen geen kosten voor het ophalen van leerlingen bij school, werk o.i.d. Je lestijd begint wanneer je instapt!

Voor een praktijkexamen en een herexamen rekenen wij €180,- Een tussentijdse toets kost €160,- Hierin zitten de kosten voor het CBR, administratiekosten en de kosten voor het gebruik van de lesauto.

Wil je vóór je examen nog een uur lessen, dan komen daar de normale les kosten bij, die verrekend worden op de leskaart.

Voordat jouw rijschool een praktijkexamen of tussentijdse toets kan reserveren, zul je eerst in het bezit moeten zijn van een theoriecertificaat. Je kunt eenvoudig een theorie examen reserveren op de site van het CBR. Je kunt de kosten voor het theorie examen betalen via I-deal, rechtstreeks aan het CBR. Ga wel je examen rechtstreeks reserveren bij het CBR, anders betaal je onnodige kosten aan een tussenpartij.

Als rijschool bieden wij een I- theorie pakket aan, waarmee je de theorie kunt leren, en waarmee je een groot aantal oefenexamens kunt maken. De prijs voor dit pakket bedraagt €49,-  Wij bieden dit pakket GRATIS aan!! (uitsluitend voor eigen leerlingen)

Als je liever uit een boek leert, stellen wij theorieboeken gratis beschikbaar. Voorwaarde daarbij is wel dat de boeken onbeschadigd en schoon terugkomen bij de rijschool, nadat jij je opleiding hebt afgerond.

Voordat jouw rijschool een examen kan reserveren op jouw naam, moet je je rijschool machtigen. Ook dit kan via de CBR site. Het rijschoolnummer van onze rijschool is 1826Z3

En ten slotte moet je een eigen (medische) verklaring invullen. Daarbij vul je een vragenlijst in over jouw medische toestand. Want om veilig de weg op te kunnen, moet je geestelijk en lichamelijk gezond zijn! De kosten voor deze eigen verklaring kun je betalen via I-deal.

Om verschillende zaken via de site van het CBR te kunnen regelen, ben je een Digi-D nodig. Vraag dit op tijd aan bij www.digid.nl. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat je een activeringscode krijgt, waarmee jouw Digi-D account geactiveerd kan worden.