Als Rijschool Buit verzorgen we geen theorielessen. Het blijkt dat leerlingen heel goed in staat zijn om via allerlei sites leerstof, en oefenexamens te vinden. Mocht je geen goede leer/oefenstof kunnen vinden, dan helpen we je daar uiteraard bij! Op dit moment bieden we leerlingen die bij ons komen lessen een I-theorie setje aan voor €20,-. (normale prijs €49,-) Daarmee kun je je op een goede manier voorbereiden op je theorie examen. In deze set wordt de theorie duidelijk uitgelegd, en kun je veel oefen examens maken, op de manier zoals dat ook gebeurt bij het echte theorie examen.

Leer je liever uit een theorie boek? Geen probleem, regelen we!

Ga wél serieus met je theorie aan de slag, het zou natuurlijk jammer zijn dat je aan het einde van je rij opleiding je theoriecertificaat nog niet hebt gehaald zodat je nog niet mag afrijden…. Bovendien is het lessen een stuk makkelijker als je al enige kennis hebt opgedaan van verkeersborden en verschillende voorrangssituaties. Dit kan echt schelen in het aantal lessen dat je nodig hebt!

Begin in ieder geval met je theorie als je gaat starten met je praktijkopleiding. Eerder beginnen is natuurlijk nog beter!